Att studera på avancerad nivå…

Trodde inte att studier på avancerad nivå skulle vara så stor skillnad från grundnivå, men just nu känner jag att avancerad nivå verkligen är avancerat. Den senaste uppgiften vi hade var att skriva referat av 7 artiklar och då tänkte jag: ja men det är väll inte så svårt, artiklar har jag ju läst tidigare och sammanfattat tidigare. Denna känsla ändrades direkt när jag öppnade den första artikeln, 99 sidor, artikeln var på 99 väldigt långa sidor och det var bara den första artikeln. Men det var bara att börja läsa och nu några hundra sidor senare är uppgiften äntligen inlämnad. Inlämningsdatumet var idag men lämnade in den igår så har sluppit att sitta och sista-minuten-plugga idag, väldigt skönt.

2 Replies to “Att studera på avancerad nivå…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.