Snabbt, smidigt och enkelt

Standard luncherna för mig när jag är hemma om dagarna är som bilderna visar, stekt kyckling med antingen curry eller basilico krydda, egen gjord dressing, en del grönsaker toppade med fetaost. Idag blev det även en skiva surdegsbröd med smör och ost. Dressing slänger jag bara ihop med antingen creme fraîche, kvarg eller kesella och sen på med de kryddor jag känner för att ha och lite pressad lime. Det här tar typ 15-20 minuter att göra om kycklingen inte är fryst, då tar det såklart lite längre tid. Jag tycker det är så otroligt skönt att kunna fixa en god och fräsch lunch på så kort tid. Detta passar verkligen perfekt som tillexempel idag då jag kommer hem från gymmet vid 12,30 och är ganska hungrig. YUMMIE!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.