Plugg, Träning, Shopping och Blodgivning

Jag har haft så otroligt mycket att göra idag så tiden har verkligen bara sprungit iväg. Började dagen med plugg, drog sen till gymmet vid strax efter 9. Efter de var det bara att dra hem och duscha och äta lunch. Sen bar det av till Eskilstuna för att inhandla lite nya skor och jeans. Det blev även ny produkter till ansiktet, har aldrig testat Neutrogena tidigare men har fått tips om att deras produkter ska vara bra. Hade även tid för blodgivning idag, har varit blodgivare i 4 år nu, sen jag fyllde 18. De första gångerna jag lämnade blod reagerade verkligen kroppen på att ha en mindre blodmängd men nu känner jag ingenting efter blodgivningen. 

Ikväll har hockeylaget här hemma seriepremiär så ska gå ner och kolla på den om någon timme, så får önska dem ett stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.