Te älskare 


Jag är verkligen en te älskare och jag dricker det dagligen. Te för mig är som kaffe för många andra, ett måste. Gillar även kaffe faktiskt men dricker det inte då de inte påverkar min mage så bra. Jag gillar alla möjliga tesmaker, allt från de traditionella earl grey till rabarber och grädd-te, yummie!!!

På bilderna kan ni se mina stora favoriter just nu, blåbär och fläder, rabarber och grädde, och Friggs kvällsro. Rabarber och grädde köpte mina föräldrar åt mig, så här om dagen stod de på köksbänken och väntade på mig, super gott verkligen. Eftersom att mina föräldrar är ute och åker på olika markander och gårdsbutiker burkar de hitta lite olika sorters te:er åt mig. 

När jag bodde i Östersund så skulle mamma och pappa skämma bort mig lite mer än vad de brukar göra(hehe), så en dag när jag kommer hem till lägenheten så har jag fått ett ganska stort mjuk packet nertryckt i min brevlåda. Ser direkt vems handstil det är på paketet. Öppnar paketet och i de ligger de tre olika te:er som mina snälla föräldrar har köpt åt mig. De första var verkligen inte gott, när jag lukta på de så lukta de typ sjögräs och såg ut som alger också, så usch, de står någonstans i köket här hemma undangömt. De andra två te:erna var verkligen jätte goda och de har jag druckit upp för länge sedan. Mina föräldrar känner mig alltså allt för väl så att de till och med skickar upp te:er till mig när jag bodde 60 mil i från dem. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.