Kan man utvecklas utan motgång?


Jag har läst en och annan sportartikel idag och kommit över ämnet om förbjudandet för barn att räkna poäng inom vissa sporter. Jag har sedan jag var 5-6 år gammal spelat ishockey(spelar inte längre) och jag har fått uppleva både vinst och förlust. Idag är det någon som har kommit på att förbjuda poängräkning för barn tills de fyllt 13 år. Att få uppleva både vinst och förlust innebär att man får uppleva både besvikelse och en stor glädje. Att vinna kan ju vara de bästa som finns och att förlora kan ju vara de värsta som finns men det blir en stor lärdom att få gå igenom båda två. För kan man verkligen utvecklas om man inte får uppleva någon motgång?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.