Mina framtidsvisioner

Jag har nyligen tagit min kandidatexamen i Idrottsvetenskap och hade först planer på att plugga en masterutbildning inom idrottsvetenskap inriktning idrottsmedicin men så blev det inte. Mitt mål är att bli elittränare och det blir man inte genom att plugga en masterutbildning. En masterexamen är absolut lockande men känner inte att jag vill hålla på med på forskning just nu utan kanske lite senare i livet och då tar jag masterutbildningen då istället.
Just nu känner jag för att bygga upp mitt varumärke vilket är jag själv och för att knyta kontakter inför framtiden. Pluggar även just nu en coachningskurs på 50% som är otroligt intressant. Den handlar om talangutveckling och hur man tar sig till eliten som idrottare. 

Jag har även några andra framtidsplaner men som inte är 100% bestämda ännu men hoppas verkligen att det kommer ske och så fort jag vet kommer jag att meddela de. 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.