Pågående projekt

Just nu har jag flera projekt igång. Jag har 3 olika jobb, pluggar 50% och mitt företag! Jobben är såklart inte 100%, hade varit lite jobbigt annars. 
Jobb 1: Jag är kontaktperson för Strängnäs Kommun, träffar en individ ca 1 gång i veckan och vi hittar på lite allt möjligt att göra. Ser inte detta som ett jobb riktigt utan är bara en social och rolig grej. 
Jobb 2: Jag är fotbolls ledare för Sweden Sports Academy. Det är barn mellan 5-8 år som ska få testa på lite fotboll på torsdagskvällar nu under hösten som jag ska leda. 
Jobb 3: Jag är gruppträningsinstruktör och PT på ett nyöppnat gym. Jag har 3 pass i veckan och dessa pass är väldigt varierande men otroligt roliga. 

Just nu läser jag också en kurs på 50% från Linneuniversitetet. Kursen heter Talangutveckling ur ett coachperspektiv. Hittade denna kurs redan för ett år sedan men då pluggade jag i Östersund på 100% så de passade inte riktigt in då. Kursen är även på avancerad nivå vilket betyder att man måste ha klarat av en del poäng sedan tidigare för att ens ha en chans att komma in på kursen. Nu när jag kom in på den blev jag ju väldigt glad för det är precis det här jag är intresserad av.

Jag har även ett eget företag som jag försöker få igång lite mer. Jag är diplomerad massör men opererade min vänstra axel för ca 3 månader sedan vilket gör det lite svårt för mig att massera just nu. Försöker kämpa på med rehabiliteringen så gott jag kan men har varit tvungen att dra i handbromsen lite då jag ligger före i rehabprocessen, men ska nog snart vara tillbaka. 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.